Battlefield je pred vratima

battlefield-31

Novi nastavak najpopularnije ratne simulacije se očekuje u listopadu, točnije 25. 10. Poznavajući autore igre (Dice/EA), igra će istovremeno izaći za PC, Xbox 360 i Playstation 3. Igra je također i predstavljena na ovogodišnjem E3 sajmu u Los Angelesu, gdje su bili jako pozitivni prvi dojmovi. Što se tiče nekih bitnijih inovativnosti ove igre, bitno je spomenuti da developeri iz Nintenda trenutno dogovaraju sa Electronic Arts-om o mogućnosti kompatibilnosti igre na novom Nintendu Wii U, što bi bilo poprilično zanimljivo vidjeti s obzirom na izrečene performanse novog Nintenda, koje su iznad bilo koje konzole trenutno na tržištu. Single player mod i nije najbitnija varijanta ove igre, već multiplayer od kojeg se očekuje jako puno novih stvari, odnosno nova prekretnica u svijetu multiplayer FPS igara. No, da se na single player vratimo. Po onome što se može vidjeti u traileru, radnja je u istočnim zemljama svijeta. Zanimljiva stvar koja se dogodi je potres, koji u tom trenu cijelu situaciju okreće naopako. Kao i u prijašnjim nastavcima, postojat će mogućnost korištenja određenih vozila, no u ograničenim varijantama (vremenskim i terenskim). Multiplayer mod će dobiti neke nove stvari, kao što su modovi conquest, rush i novi team deathmatch. Ali ono što će u svakom pogledu krasiti igricu je novi engine (znači nova grafika, pokreti i svi vizualni detalji). Osim što je novi i poboljšani engine u igri, također su i pokreti tijela poboljšani, i to od dijela engine-a nogometne simulacije Fife.

Zapravo, u smislu kompletne igre, Battlefield nikada nije razočarao korisnike, pogotovo na području multiplayer gaminga. Sve što se očekuje od igre ovakvog kapaciteta, mislim da će se zaista ispuniti. No, strpimo se još, jer 10. mjesec nije blizu. Nakon ljeta punog alkohola, partijanja  i ostalih ljetnih poroka, učinimo zimu toplijom ovim naslovom.

Oglasi

About Igloc

Zovem se kao što vidite Ivan Gloc, bavim se 3D printanjem i od 2009. aktivno se bavim online poslovima. Imao sam jednu rupu od 2014. do 2016. godine gdje je sav moj rad do tada pao u vodu. Svi blogovi i web stranice na kojima sam radio kao dodatak mjesečnom budžetu pao je u vodu i više niti jedan projekt ne postoji. 2016. opet sam se odlučio malo pokrenuti i krenuti u te vode ali na drugi način. Primarni cilj je pokušati napisati koju eKnjigu, educirati druge u online marketingu te samom pristupu Internet poslova. Ovo FUN web sjedište namjenjeno je mojoj djeci. Bolje da tu gledaju crtane filmove i sve što ih zanima nego da lutaju bespućima jubitubija. Nadam se da će još nekome biti od koristi. Pogledaj sve objave od Igloc

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: